Aparate de masura si control

testere, tahometre, rugozimetre, detectoare, termometre, sonometre, anemometre, multimetre, ampermetre, planeimetre, curbimetre, cartografie, altimetre, hygometre, statii meteo, vizualizatoare

Aparate de masura si control Exista 1 produs in acesta categorie

Subcategorii

 • Multimetre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Multimetre'' produse cu diverse specificatii: Cablu de masurare pentru multimetre, Multimetru multifunctional, Multimetru 1000 V cu functie VAT, Multimetru digital CAT III. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Ampermetre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Ampermetre'' produse cu diverse specificatii: Ampermetru trifazic/neutru tip cleste, Ampermetru AC/DC 1000 A tip cleste. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Testere (AMC)

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Testere (AMC)'' produse cu diverse specificatii: Tester cu parghie (mecanic) - Orizontal 0.01X0.8XØ28 mm, Tester cu parghie (mecanic) - Vertical 0.01X0.8XØ28 mm, Tester de impamantare - Multimetru, Tester cu parghie (mecanic) - Orizontal 0.01X0.8XØ38 mm, Tester cu parghie (mecanic) - Orizontal 0.002X0.2XØ28 mm, Tester de izolatie multifunctional - Multimetru, Tester cu parghie (mecanic) - Orizontal 0.01X0.8XØ38 mm, Tester cablu de retea RJ45. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Tahometre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Tahometre'' produse cu diverse specificatii: Tahometru digital cu si fara contact, Banda reflectorizanta, Stroboscop tahometric digital, Tahometru 3 scale, Tahometru digital fara contact (cu raza laser), Tahometru digital cu contact, Tahometru digital multifunctional (cu raza laser), Stroboscop tahometric cu leduri. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Rugozimetre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Rugozimetre'' produse cu diverse specificatii: Aparat de masurat grosimea cu ultrasunete F300, Dispozitiv universal pentru masurarea acoperirilor, Aparat de masurat acoperiri feroase cu 1 sonda, Aparat de masurat grosimea cu ultrasunete - conectivitate PC, Masurator de acoperire auto. POSITEST® G 2000 , Rugozimetru digital cu port date, Aparat de masurat acoperiri feroase si neferoase cu sonda integrata, Aparat de masurat grosimea cu ultrasunete F600, Aparat de masurat acoperiri neferoase cu 2 sonde, Aparat de masurat grosimea sub strat de vopsea, Rugozimetru digital portabil, Aparat de masurat grosimea cu ultrasunete F100, Dispozitiv pentru masurarea acoperirilor pe materiale feroase, Masurator de acoperire auto. POSITEST® F 200 , Rugozimetru digital, Aparat de masurat acoperiri feroase si neferoase cu 2 sonde, Gel pentru aparate cu ultrasunete. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Detectoare (AMC)

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Detectoare (AMC)'' produse cu diverse specificatii: Umidometru digital 5 - 40% cu afisaj LCD, 2 flacoane de solutie pH, Umidometru neinvaziv cu iesire port date, Luxmetru digital cu 7 calibrari, PH metru, Detector de monoxid de carbon, Vibrometru de buzunar, Refractometru  digital 0 - 45% Brix, PH metru cu termometru, Detector individual de oxigen, Contor Geiger pentru radioactivitate, Umidometru digital "PRO", Masurator de vibratii, Umidometru digital cu senzor separat, Luxmetru digital cu 3 calibrari, Refractometru  digital 28 - 65% Brix, Detector scurgeri de gaze combustibile, Umidometru analogic. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Termometre, sonometre, anemometre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Termometre, sonometre, anemometre'' produse cu diverse specificatii: Termometru cu infrarosu, Inregistrator calitatea aerului interior, Inregistrator autonom intensitate, Termometru de buzunar cu sonda si alarma, Inregistrator calitatea aerului interior cu ecran tactil, Anemometru cu senzor separat, Termometru interior/exterior, Sonda pentru termometre - petru aer, Termo/higrometru cu sonda separata, Termometru "PRO" cu termocuplu Rigid, Inregistrator autonom temperatura, Sonometru digital, Inregistrator autonom tensiune, Termometru higrometru ''PRO'', Sonda pentru termometre - pentru lichide, Termometru fara contact cu infrarosu si raza laser de la 20 la +380°C, Anemometru cu senzor telescopic, Termometru interior/exterior fara fir (wireless), Sonda pentru termometre - pentru penetrare, Termometru "PRO" cu termocuplu Tip K + Rigid, Inregistrator autonom temperatura si umiditate, Sonometru digital dB & Hz, Termometru cu termocuplu, Anemometru cu senzor separat (carcasa antisoc), Termometru Higrometru Sonometru Luxmetru, Sonda pentru termometre - pentru solide, Anemometru termometru de buzunar, Sonda pentru termometre - pentru termocuplu tip K, Termometru "PRO" cu termocuplu Tip K, Termometru cu higrometru, Termometru higrometru - cu punct de roua, Termometru cu sonda de imersiune, Termometru fara contact cu infrarosu si raza laser de la 50 la +1050°C, Termometru fara contact cu infrarosu si raza laser de la 18 la +1350°C, Termometru fara contact cu infrarosu si raza laser de la 32 la +520°C. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Planimetre, curbimetre, cartografie

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Planimetre, curbimetre, cartografie'' produse cu diverse specificatii: Sclerometru, Curbimetru in carcasa din metal, Planimetru cu brat polar, Curbimetru LCD PRO cu iesire de date, Curbimetru digital multifunctional, Curbimetru LCD profesional, Clinometru. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Altimetre, hygrometre, statii meteo

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Altimetre, hygrometre, statii meteo'' produse cu diverse specificatii: Pluviometru fara fir, Statie meteo  MULTIOPTIONAL, Altimetru multifunctional portabil, Termohigrograf - Termohygrograph, Termometru higrometru digital, Ceas cu altimetru, Statie meteo  cu barometru, Statie meteo cu pictograme. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Vizualizatoare

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Vizualizatoare'' produse cu diverse specificatii: Rigla digitala orizontala 150 mm, Vizualizator de cote digital pentru strunguri si freze 3 axe, Rigla digitala verticala 400 mm, Rigla digitala orizontala 400 mm, Rigla digitala verticala 200 mm, Rigla digitala orizontala 200 mm, Rigla digitala verticala 500 mm, Rigla digitala orizontala 500 mm, Vizualizator de cote digital pentru strunguri si freze 2 axe, Rigla digitala verticala 300 mm, Rigla digitala orizontala 300 mm, Rigla digitala verticala 150 mm. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

Arată 1 - 1 din 1 articol
Arată 1 - 1 din 1 articol