Diverse

roti randalinate, port tarod, port filiere, pile, dispozitiv de filetat, cronometre, gravare, statii emisie-receptie, diamant pentru taiat sticla, guma de curatare, scari

Diverse -

Subcategorii

 • Roti randalinate

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Roti randalinate'' produse cu diverse specificatii: Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 1.6 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 0.6 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 1 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 0.8 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 1.2 mm, Ax de rezerva pentru port roti randalinare, Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 0.5 mm, Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 1 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 1.6 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 0.6 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 0.5 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 0.8 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 1.2 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 1 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 1.6 mm, Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 0.6 mm, Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 1.2 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 0.5 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 0.8 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 0.6 mm, Roti randalinare cu dinti intersectati - 1 mm, Port roti randalinare Ø 19 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 1.6 mm, Roti randalinare cu dinti oblici dreapta - 0.8 mm, Roti randalinare cu dinti oblici stanga - 1.2 mm, Roti randalinare cu dinti paraleli - 0.5 mm. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Port tarod

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Port tarod'' produse cu diverse specificatii: Port tarod Model 2, Port tarod Model 0, Port tarod Model 3, Port tarod Model 1. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Port filiere

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Port filiere'' produse cu diverse specificatii: Port filiera Ø 25.4 mm, Port filiera Ø 38.1 mm. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Pile

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Pile'' produse cu diverse specificatii: Pile diamantate. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Dispozitive de filetat

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Dispozitive de filetat'' produse cu diverse specificatii: Dispozitiv de filetat 8 - 20 mm, Dispozitiv de filetat 2 - 7 mm, Dispozitiv de filetat 5 - 12 mm. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Cronometre

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Cronometre'' produse cu diverse specificatii: Cronometru digital cu afisaj mare, Cronometru digital in carcasa metalica, Cronometru SW 1/10 din secunda, Cronometru SW 1/100 din minut, Cronometru digital cu 30 memorii, Cronometru digital ergonomic, Cronometru digital cu 100 memorii, Cronometru SW 1/5 din secunda. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Gravare

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Gravare'' produse cu diverse specificatii: Gravor pneumatic 2 - 8 bari, Gravor electric pentru materiale moi, Varf pentru Gravor pneumatic 2 - 8 bari, Gravor electric pentru materiale dure. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Diamant pentru taiat sticla

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Diamant pentru taiat sticla'' produse cu diverse specificatii: Diamant pentru taiat sticla. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Guma de curatare

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Guma de curatare'' produse cu diverse specificatii: Guma de curatare suprafete metalice pentru suprafete semifine, Guma de curatare suprafete metalice pentru suprafete dure, Guma de curatare suprafete metalice pentru suprafete fine. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.