Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

Lista de produse dupa marca Micron Tools

Micron Tools comercializează de peste 13 ani o gamă largă de instrumente de măsură şi control utilizate în industrie său laborator.

Ne considerăm experţi în domeniul metrologiei şi venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse de calitate la preţuri imbatabile.

Avem o gamă complexă de peste 3000 de repere listate în webshop-ul nostru www.micron-tools.ro, mare parte din produse având stoc permanent.

Putem aduce pe bază de comandă aproape orice tip de instrument de măsură şi control, apelând la furnizorii noştri externi cu care avem o relaţie profesională de lungă durată bazată pe respect şi încredere.

Oferim asistenţă gratuită în alegerea produsului potrivit nevoilor dvs. şi garantăm pentru ceea ce comercializăm.

Oferim servicii de etalonare în vederea obţinerii certificatului metrologic aferent produselor care se supun acestei proceduri.

MICRON TOOLS dispune de un site logistic de peste 1200mp şi de personal specializat, pregătit să satisfacă cerinţele clienţilor.

Pentru masuratori precise si control riguros, apeleaza la produsele si serviciile MICRON TOOLS.

Filtre active