Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

Lista de produse dupa marca Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG

Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG a fost înființată în 1932 ca atelier mecanic pentru comparatoare.

Astăzi, Käfer Messuhrenfabrik GmbH & Co. KG este cel mai mare producător independent de cadrane și dispozitive de măsurare din Europa, cu peste 100 de angajați la sediul nostru (Villingen-Schwenningen în Germania, lângă Pădurea Neagră de Sud).

Cu mulți ani de experiență în proiectare, fabricare și control al calității, producăm conform celor mai recente standarde de producție și cu o calitate constantă.

O mare varietate de indicatori cu cadran Käfer este vândută prin intermediul rețelei noastre extinse de comercianți cu amănuntul din întreaga lume.

Nu producem doar modelele noastre bine-cunoscute la locația din Villingen-Schwenningen, ci și cadrane speciale în funcție de cerințele clienților.

Din 2005, filiala noastră Käfer Dial Gauges (Shanghai) Co. Ltd. produce două linii de cadran standard MU52 / KMU 4/5TK-100 (de asemenea, pentru piața asiatică, printre altele). Aceste modele robuste și precise oferă o alternativă interesantă pentru cumpărătorii care caută prețuri mai economice combinate cu calitatea Käfer.

Serviciile noastre de calibrare și reparații din Villingen-Schwenningen asigură întreținere rapidă și fiabilă pentru cadranele dumneavoastră.

Sursa: https://www.kaefer-messuhren.de/index.php/about-us.html

Filtre active