Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

CONDITII COMERCIALE GENERALE 

Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

APLICABILITATE

Micron Tools, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.micron-tools.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

In cadrul prezentului document, cuvintele la singular includ pluralul, cuvintele la plural includ singularul, cuvintele care denota genul masculin includ femininul, si cuvintele care denota genul feminin includ masculinul.

DREPTURI DE AUTOR

Micron Tools este autorul acestui website si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane(pictograme), fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d. sunt proprietatea Micron Tools sau sunt licentiate de Micron Tools pentru a fi folosite.

LICENTA DE UTILIZARE

Micron Tools va acorda o licenta limitata pentru a vizita acest wesite, fara posibilitatea de a-l modifica in lipsa unui acord din partea Micron Tools. Aceasta licenta nu include:

  • revanzarea sau utilizarea in scopuri comerciale a informatiilor prezentate pe website;
  • download-ul sau copierea informatiilor legate de conturi utilizator;
  • utilizarea tehnicilor tip data mining, robotilor sau tehnologiilor similare care permit extragerea si analiza datelor.

Micron Tools va acorda o licenta limitata, revocabila si ne-exclusiva de a va crea un hyperlink catre o pagina a website-ului atata vreme cat acest link nu descrie Micron Tools sau un partener/afiliat al acestuia de o maniera falsa, gresita sau jignitoare. Licenta acordata nu va permite utilizarea in cadrul acestui hyperlink a marcii Micron Tools fara acordul prealabil scris al Micron Tools.

Continutul website-ului, integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al Micron Tools

CONDITII DE UTILIZARE. GARANTII

Website-ul este furnizat de catre Micron Tools “asa cum este” si “atat cat este disponibil” . Micron Tools nu garanteaza ca website-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Micron Tools sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator. Utilizatorul foloseste website-ul pe riscul propriu, Micron Tools fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea, accesarea sau vizitarea website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe website. Micron Tools nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe website. Micron Tools nu acorda nici un fel de garantie pentru continutul si utilizarea acestui website. Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe website sau al actualizarii diverselor pagini ale website-ului. Fotografiile afişate au caracter orientativ şi pot contine accesorii ce nu sunt incluse in pachetul standard al produsului. Specificatiile tehnice sunt informative, in conformitate cu datele transmise de catre producatori.

Promotiile si ofertele prezente pe website sunt valabile pe perioada mentionate si in limita stocului disponibil.

SECURITATE

Daca utilizati website-ul sunteti raspunzator pentru asigurarea confidentialitatii datelor privitoare la contul dumneavoastra de acces, cum ar fi numele de utilizator si parola si sunteti de acord sa va asumati intreaga responsabilitate pentru activitatile/actiunile desfasurate pe website cu contul si parola dumneavoastra. In cazul in care suspectati ca, din diverse motive imputabile sau nu dumneavoastra, confidentialitatea acestor date de acces a fost compromisa, veti notifica imediat Micron Tools pentru a bloca accesul la cont si a va genera cat mai rapid un nou set.

Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzand fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii in vederea comercializarii lor, blocarea accesului, s.a.m.d. , vor fi pedepsite conform legii.

Utilizatorii website-ului pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura website-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala, ale Micron Tools sau ale unor terte parti, si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori in lant, mailinguri de masa, sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. Micron Tools isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa. Prin trimiterea unei astfel de informatii, daca nu este altfel specificat, acordati Micron Tools si partenerilor/afiliatilor sai licenta/dreptul gratuit, ne-exclusiv, perpetuu, irevocabil si sub-licentiabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, deriva, distribui sau a le afisa pe orice fel de medii, in toata lumea. Acordati dreptul Micron Tools si partenerilor/afiliatilor sai de a utiliza numele pe care l-ati trimis in conjunctie cu informatia, daca acestia vor decide astfel. Declarati si garantati ca detineti sau controlati toate drepturile cu privire la informatiile transmise, ca acestea sunt corecte si ca utilizarea acestora nu intra in contradictie cu Termenii si conditiile de utilizare, ca nu vor cauza daune catre o terta parte si ca veti despagubi integral Micron Tools sau partenerii/afiliatii sai pentru toate cererile rezultate din informatia astfel transmisa.

Micron Tools nu vinde produse si/sau servicii care sa fie cumparate de catre minori. Micron Tools poate vinde sau incasa contravaloarea unor produse/servicii destinate minorilor, dar achizitionate de catre un adult. Daca sunteti minor si accesati acest website o puteti face doar daca sunteti sub supravegherea unui parinte sau a tutorelui legal.

In cazul in care nu sunteti satisfacut de produsul cumparat, la returnarea baniilor nu intra si costurile de transport.