Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

MICRON TOOLS este o companie de comerț dedicată furnizării de echipamente de măsură și control, oferind în acelaș timp servicii conexe de etalonare metrologică pentru clienții săi.

Înființată în 2008, MICRON TOOLS a dobândit o prezență puternică pe piață, iar angajații din cadrul companiei dețin o bogată experiență în domeniul instrumentelor metrologice, câștigându-ne astfel reputația ca fiind un jucător important în această industrie.

Misiunea noastră:

Misiunea noastră este de a satisface nevoile și dorințele clienților noștri, oferindu-le produse și servicii de cea mai bună calitate. Ne străduim să fim o sursă de încredere pentru clienții noștri și să le depășim așteptările prin oferirea de produse calitative la prețuri competitive, livrate direct din stocul propriu, servicii excelente și o experiență de cumpărături plăcută prin intermediul webshop-ului special adaptat activiității noastre de comerț online.

Oferta noastră:

MICRON TOOLS oferă o gamă largă de produse profesionale și servicii adiacente care acoperă majoritatea domeniilor industriale în care se utilizează dispozitive de măsură și control. Ne dorim un parteneriat de durată cu clienții nostri astfel încât și ei la rândul lor să poată oferi clienților finali produse fabricate cu mare precizie sau servicii profesionale utilizând echipamente conforme cu Standardele Europene în vigoare.

De la șublere, micrometre, ceasuri comparatoare, nivele, rigle, echere și până la dispozitive complexe de centrat şi verificat planeitatea cu mare precizie, oferim o selecție variată de echipamente metrologice performante pentru a satisface nevoile și preferințele diferite ale clienților noștri.

Dispunând de un site logistic cu o suprafață de 1200 mp, modern și organizat, reușim să avem un stoc permanent pentru peste 2000 de repere, care să le putem livra într-un timp foarte scurt clienţilor noştri.

Calitatea:

Suntem dedicați oferirii de produse și servicii de cea mai bună calitate. Lucrăm cu furnizori de încredere, selectând produsele și serviciile care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. Fie că este vorba de produse fabricate intern sau de branduri de renume, ne asigurăm că clienții noștri primesc produse fiabile, durabile și satisfăcătoare.

Experiența clienților:

Experiența clienților este o prioritate pentru noi. Ne străduim să oferim un serviciu excelent, cu personal calificat și prietenos, care să ofere suport și răspunsuri la întrebările clienților. Încurajăm feedback-ul și luăm în considerare sugestiile clienților pentru a ne îmbunătăți constant serviciile.

Suntem mândri să fim parteneri de încredere pentru clienții noștri și să construim relații de succes pe termen lung.

La MICRON TOOLS, ne angajăm să oferim o experiență excepțională clienților noștri și să le îndeplinim nevoile și obiectivele într-un mod eficient și valoros. Parteneriatul nostru cu clienții noștri este fundamentat pe următoarele principii cheie:

  • Orientare către client: Ne focalizăm pe clienți și pe satisfacerea nevoilor lor. Înțelegem că fiecare client este unic, având cerințe și obiective specifice. Prin intermediul unei comunicări eficiente și unei ascultări active, ne asigurăm că înțelegem în profunzime nevoile și așteptările lor.
  • Soluții personalizate: În cadrul parteneriatului nostru, ne străduim să oferim soluții personalizate, adaptate specific cerințelor și obiectivelor fiecărui client. Fie că este vorba de produse personalizate, servicii sau strategii de afaceri, lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a le oferi soluții eficiente și inovatoare.
  • Calitate și fiabilitate: Suntem dedicați furnizării de produse și servicii de cea mai bună calitate. Ne asigurăm că produsele noastre sunt durabile, performante și conforme cu cele mai înalte standarde. De asemenea, ne concentrăm pe oferirea de servicii prompte și eficiente, astfel încât clienții noștri să aibă încredere în noi ca parteneri de încredere.
  • Comunicare și transparență: Menținem o comunicare deschisă și transparentă cu clienții noștri, ținându-i la curent cu progresul proiectelor și fiind disponibili pentru a răspunde la întrebările și preocupările lor. Înțelegem că transparența și sinceritatea sunt esențiale pentru a construi și menține un parteneriat solid.
  • Suport și asistență continuă: Parteneriatul nostru cu clienții noștri nu se oprește la încheierea unei tranzacții. Ne angajăm să oferim suport și asistență continuă, asigurându-ne că clienții noștri sunt mulțumiți și că beneficiază de succes pe termen lung.

La MICRON TOOLS, suntem dedicați construirii și menținerii parteneriatelor de succes cu clienții noștri. Ne bucurăm de o relație solidă și încredere reciprocă și suntem pregătiți să colaborăm în continuare pentru a atinge obiective comune și a obține rezultate extraordinare.

Responsabilitatea socială și mediul înconjurător:

Suntem conștienți de importanța responsabilității sociale și protejării mediului înconjurător. Ne implicăm în practici comerciale durabile și etice, reducând impactul asupra mediului.

“ Ca fundament al competitivităţii preţuim performanţa şi susţinem perfecţionarea continuă. 

General Manager: Pădure Mihai

Echipa Micron Tools

MICRON TOOLS S.R.L. – Brașov, Str. Narciselor, nr. 50, 500251.

C.U.I. RO23912766, Reg. Com. J08/1415/2008

Telefon: +40 756 642 766 , E-mail: office@micron-tools.ro