Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

Despre noi

Firma Micron tools

Obiectul nostru principal de activitate este importul si comertul cu aparatura de masura si control, scule pentru metrologie si pentru trasaj, instrumente pentru topografie si de masurat.

Scopul declarat al MICRON TOOLS  este sa oferim produse de calitate la preturi competitive. Prin dorinta de a atinge calitatea maxima a produselor si serviciilor si prin profesionalismul nostru zilnic dorim sa reprezentam compania pe care o alegeti. Impartasim aceasta opinie pentru a dezvolta o relatie reciproc avantajoasa cu partenerii nostri industriali, cu furnizorii si cu alti parteneri de afaceri..

Misiune           

MICRON TOOLS i-si propune sa contribuie la promovarea pe piata romaneasca a unor produse si servicii la nivelul exigentelor europene si la dezvoltarea unui mediu de afaceri, bazat pe incredere si respect reciproc. In acest sens urmarim sa va oferim intotdeauna produse competitive si de calitate, care sa satisfaca cerintele dvs.

Clienti

Produsele si serviciile noastre se adreseaza unui segment larg de piata continand institute de cercetare, industrie, metalurgie, firme de constructii, chimie si petrochimie, electrotehnica si energetica, laboratoare de monitorizare a mediului si cele geologice, metrologii, armata, institutii si companii pentru protectia mediului si calitatea apei, industria alimentara, întreprinderile din domeniul transporturilor, dar si persoane fizice.

  • Produse de cea mai bună calitate
  • Cele mai bune servicii pentru clienții noștri

Logistică

depozit.jpg

Site logistic de 1.200 mp

Site logistic pe suprafata de 1.200 mp, modern si organizat, ajuta la pastrarea unui stoc cat mai mare si conditii de depozitare si manevrare perfecte .

Recomandări

Prin respectul fata de toti partenerii de afaceri, dorim sa fim de un real sprijin clientilor, prin experienta tehnica acumulata de specialistii nostri si prin profesionalismul echipamentelor si serviciilor noastre.

Manager: Padure Mihai

Ca fundament al competitivitatii pretuim performanta si sustinem perfectionarea continua.

Echipa Micron Tools