Descriere produs

Crăpături extrem de fine în țevi, garnituri vechi și uzate etc., chiar și cele mai mici scăpări de gaze pot cauza probleme enorme. Noul detector pentru scăpări de gaze testo 316-1 vă va ajuta să reperați poziția exactă a unei scurgeri atunci când aceasta a fost sesizată de un instrument de măsurare, de exemplu.

Detector pentru scăpări de gaze testo 316-1. Modalitatea ușoară și sigură de a detecta gazul metan

Detectorul pentru scăpări de gaze testo 316-1 este foarte ușor de utilizat și dispune de un cadran ajustabil de senzitivitate. Detectorul este echipat atât cu o alarmă sonoră cât și una vizuală. Un LED galben pâlpâie atunci când valoarea măsurată depășește 200 ppm CH4. LED-ul se face roșu atunci când valoarea crește peste 10,000 ppm CH4. Această funcție specială vă permite să identificați poziția exactă a scurgerii.  Instrumentul testo 316-1 este de asemenea echipat cu o sondă flexibilă pentru măsurarea conductelor greu accesibile.

Carcasa de protecție TopSafe (opțional) este astfel construită pentru a proteja detectorul împotriva murdăriei și a șocurilor mecanice.

Aplicatii

Detectarea scurgerilor de gaz la conductele de gaz din mediul încălzit

Detectarea scurgerilor de gaz este o verificare de bază a componentelor conductelor de gaz pentru etanșeitate sau prezența scurgerilor. O conductă de gaz este considerată etanșă atunci când nu există scurgeri de gaz de la componentele expuse. Acest lucru înseamnă că, în special, conductele de gaz expuse sunt verificate pentru etanșeitatea externă. Scurgerile sunt detectate prin testarea unui punct de legătură.

Date tehnice generale

Condiții ambientale de utilizare

0 la 95 %rF

Greutate

300 g

Timp de răspuns

t90 < 5 s

Dimensiuni

190 x 57 x 42 mm (fără senzor)

Temperatura de operare

+4 la +45 °C

Timp de încălzire

30 s

Tip baterie

baterie 9 V

Durata de viață baterie

> 5 ore

Temperatura de depozitare

-20 la +50 °C

Metan

Domeniu de măsură

100 la 10000 ppm CH₄

Pragul inferior de răspuns

100 ppm

Prima limită de alarmă

200 ppm CH₄ (LED galben)

A doua limită de alarmă

10000 ppm CH₄ (LED roșu)

Conținut pachet: Detector electronic pentru scăpări de gaze testo 316-1, baterie.

0632 0316

16 alte produse in aceeasi categorie: