Instrumente optice

microscoape, video inspecti, proiectoare, lupe, lampi, binocluri, busole

Instrumente optice -

Subcategorii

 • Microscoape

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Microscoape'' produse cu diverse specificatii: Microscop cu zoom X60, Microscop stereo bi-ocular, Microscop cu zoom X100, Microscop stereo bi-ocular cu zoom, Microscop de buzunar. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Video inspectie si proiectoare

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Video inspectie si proiectoare'' produse cu diverse specificatii: Boroscop / Endoscop USB etans, Iluminator, Boroscop / Camera video de control/inspectie, Camera cu cablu flexibil 5 metri, Bec halogen de schimb pentru Iluminator, Boroscop / Camera video de control/inspectie cu rotire in 4 directii, Camera cu cablu flexibil 10 metri. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Lupe

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Lupe'' produse cu diverse specificatii: Lupa cu lumina si suport pentru cap, Lupa cu maner X2.5 cu lumina, Lupa de masura (accesoriu: Placa combinata unghiuri/arcuri de cerc ), Lupa cu gradatie, Lupa cu suport si brat flexibil, Lupa de masura (accesoriu: Placa cu patrate si cercuri), Lupa X7 cu maner si iluminare cu LED, Lupa cu maner X4, Lupa de masura liniara X8, Lupa cu scara de masurare si lumina, Lupa de masura (accesoriu: Placa filete de la 0.25 la 1 mm), Lupa de ceasornicar, Lupa X4 cu maner si iluminare cu LED, Lupa cu maner X5 cu lumina, Lupa de masura X10 cu toc de piele, Lupa bi-oculara cu suport pentru cap, Lupa cu soclu, Lupa de masura (accesoriu: Placa grosimi de la 0.02 la 0.16 mm), Lupa X6 cu maner si iluminare cu LED, Lupa de masura liniara X10, Lupa pliabila bijutier X10, Lupa pliabila bijutier X20. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Lampi si lanterne

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Lampi si lanterne'' produse cu diverse specificatii: Lampa frontala cu LED si lupa, Set 2 tuburi pentru Lampa cu lupa, Lampa cu lupa Circline, Bec de schimb pentru lampa cu suport magnetic, Lampa cu lupa - 1 bec, Tub neon rotund, Lampa flexibila cu baza magnetica, Lampa cu lupa - 2 neoane, Lampa cu lupa - suport soclu - 2 neoane, Stand pe roti pentru lampa cu lupa, Lampa cu lupa - 80 de LED-uri. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Binocluri

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Binocluri'' produse cu diverse specificatii: Binoclu compact, Binoclu sport X10, Binoclu cu zoom. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.

 • Busole

  Micron Tools va pune la dispozitie la un raport preț/calitate foarte bun, atât pentru profesioniști si specialisi cât și pentru amatori, in categoria ''Busole'' produse cu diverse specificatii: Busola universala metalica cu clinometru, Busola – Clinometru – Teodolit, Busola universala cu clinometru. Produsele sunt in conformitate cu cele mai recente standarde europene.