Magazinul nostru web folosește cookie-uri pentru a oferi o experiență mai bună utilizatorului și vă recomandăm să acceptați utilizarea acestora pentru a vă bucura pe deplin de navigare.

Legal

ANOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.micron-tools.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor este: informarea potenţialilor clienţi cu privire la ofertele existente, obţinerea datelor de facturare, livrare şi contact în cazul comenzilor, comunicarea directă, telefonic sau prin internet cu clienţi sau potenţiali clienţi în vederea comercializării sau a suportului post vânzare, asistenţă tehnică, service.

Sunteţi obligat(a) să furnizaţi datele cerute mandatoriu, acestea fiind necesare în scopul facturării şi livrării produselor comandate de dumneavoastră, comunicării cu dumneavoastră ca potenţial client şi al acordării asistenţei post-vanzare pentru comenzile realizate.

Refuzul dvs. determină incapacitatea de a onora comenzile formulate, de a răspunde la întrebările expediate de dumneavoastră şi de a vă acorda asistenţă în cazul în care anterior aţi solicitat această. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari: personalului angajat al operatorului, firme de coletărie prin intermediul cărora se face livrarea.